Segurs

La finalitat de les assegurances és solucionar problemes, tràmits i despeses econòmiques que tindríem normalment en cas d'accident realitzant una activitat. Tots els socis i sòcies del CEV, estan assegurats d'una o altra manera.

El CEV com a entitat, compta amb una Assegurança de Responsabilitat Civil que cobreix les responsabilitats que se li puguen exigir a l'entitat per les actuacions del grup, dels guies i monitors, o dels participants. L'organització tècnica de les activitats i viatges resideix a l'Agència de Viatges "Iniciatives per a la Promoció d'Activitats d'Aire Lliure, S.L." (IPAAL) Agència de viatges de la Comunitat Valenciana CVMm 422 V, tal com exigeix el decret regulador de la Generalitat Valenciana. Açò suposa a més un reforç sobre les cobertures en assegurances amb el que conta el CEV, ja que l'IPAAL també té subscrita una assegurança de responsabilitat civil.

Totes les activitats organitzades pel CEV porten també una assegurança ques'anomena PROTOCOL VACACIONAL, de la que hi hi ha 3 modalitats segons el grau de risc:

- VACACIONAL I. Cobreix activitats considerades de baix risc, que suposen un objectiu vacacional: activitats turístiques, culturals, senderistes, excursionistes, etc. Té una baixa cobertura mèdica, i suposa -en primer lloc- tornar a l'accidentat al seu lloc d'origen. Actua des de l'eixida d'un viatge fins a la tornada, sempre que aquesta siga de més de 20 Km de desplaçament, la seua cobertura acaba quan finalitza l'activitat. El comunicat d'accident es deu donar obligatòriament durant el viatge o activitat.

- VACACIONAL II. ESPECIAL ACTIVITATS: Té les mateixes cobertures que el VACACIONAL I, però a més inclou: Iniciació a l'escalada en Rocòdrom natural o artificial, no major de 20 m. i en top-rop. Rappel no superior a 20m. Piragüisme en aigües tranquil·les. Barrancs no esportius. Activitat de Snorkel. Pont tibetà, de corrioles, pont mico de diferents cordes, tirolina, passamans o maniobra de corda semblant.

- VACACIONAL III. ESPECIAL ESQUÍ: Les mateixes cobertures que el VACACIONAL I, però inclou l'esquí alpí. També pots tramitar (només socis/es) les llicències Federatives de Muntanya i Espeleologia. Suposen una quota anual que diversa segons la Federació per això et convé tramitar-les a principis d'any. Si a més a més vols ampliar les cobertures per a les teues activitats i viatges particulars i per als teus amics o familiars que no siguen socis, pots trametre les Assegurances Vacacionals expresament i als millors preus. Consulta ́ns abans d'eixir i gaudiràs sense riscs.

* Totes les assegurances estan detallades a la pòlissa corresponent. Podeu ampliar la informació a la secretaria del CEV.


← Tornar