La Seu Social del Centre

seu_cev_0 seu_cev_0

La seu del Centre Excursionista de València és un edifici del segle XVIII, rehabilitat al centre històric de Valencia, amb l'esforç de l'entitat. Aquesta seu social compta en 1000 m2 i trobareu:

El bar saló social, el Centre de Documentació i Informació de Muntanya (CEDIM) amb la llibrería i una biblioteca especialitzada, l'arxíu històric, la recepció i secretaria, dos espais diferenciats per a mostres i exposicions, vàries sales multiusos i el saló d'actes. Només entrar al Centre trobaràs el Bar Saló Social del CEV, un servici per a tots els socis i simpatitzants, un espai dedicat a les reunions, dinars i sopars, o simplement a passar una estona mentre esperem els amics. Luis Finamore, soci del Centre, s'encarrega de tot i ens oferix un menú casolà, a mig dia, a més del servici de cafeteria que arriba fins l'hora de sopar, amb menús i també entrepans. Com a espai social també arreplega algunes de les exposicions documentals, fotogràfiques i pictòriques que la nostra entitat organitza. És un lloc de tertúlies, inclús de conferències.... Els socis o grups poden reservar amb antelació i sobretot disfrutar d'un ambient molt agradable en la seu social i en un entorn com el Barri del Carme.

seu_cev_0seu_cev_0seu_cev_0 El Centre es va fundar al 1946, i va tindre com precedent la Colla Excursionista "El Sol" nascuda al 1926. El 2009 l'entitat va complir 63 anys d'activitat i presència en la societat valenciana.

← Tornar