Activitats Jardí Botànic

L’estreta relació entre el Jardí Botànic de la Universitat de València i el Centre Excursionista de València durant un bon grapat d’anys va desembocar en 2007 en la consecució d’un projecte que ja duia endavant el Jardí i des d’aleshores començarem a fer-lo en conjunt. El projecte és evident, conjugar les passions comuns de la botànica i l’excursionisme, donant pas a un programa anual d’excursions en què un guia d’activitats del CEV prepara un itinerari senderista i un guia botànic de la Universitat explica el món vegetal que ens envolta durant el recorregut.

L’elecció dels itineraris no es fa a l’atzar. Sempre buscant entorns amb peculiaritats botàniques pròpies, triem en primer lloc els espais naturals, protegits o no, els parcs, i a continuació alguns racons que de vegades coneguem els excursionistes sense adonar-nos de la seua riquesa botànica o els botànics sense coneixer eixa drecera amagada que serà el nostre camí.

Així doncs, si ets una persona interessada en la botànica i vols anar un poc més enllà dels jardins de la teua ciutat, t’esperem, botànics i excursionistes per a compartir junts algunes experiències d’allò més enriquidores. Segur que descobrim alguna cosa que no coneixies, potser una broseta, un endemisme o, fins i tot, de vegades un arbre que ja mirava als nostres avantpassats mentre descansaven a la seua ombra.

Més informació

Últimes activitats