Els Serrans - Especial escalada

23.04.12 Activitats , Carrusel_inicio , Conveni Ajuntament , Muntanya , Quadre d'Activitats Socials Organitzades

CICLE EXCURSIONISME EN FAMÍLIA

MUNTANYA

19-20 de MaigFoto: CEV
Enguany recuperem un clàssic dins de la programació de la campanya d'excursionisme en família, el "Especial escalada", activitat en què els menuts descobriran una de les especialitats més atractives de la muntanya. Ajudats per membres de la Secció de Muntanya del CEV, viuran uns minuts la ingravidesa de trobar-se en una paret de roca vertical. Amb toda seguretat, tindran sensacions difícils d'oblidar.

Guies: Carles Ferrís i Majo Grifoll.

PROGRAMA: Dissabte, 19: Recepció de famílies a l'alberg El Cerrao de Sot de Chera. Jocs temàtics, tallers i vetllada.
Diumenge 20: Activitat d'iniciació a l'escalada a l'Hoya de Cherales. Ruta senderista per les muntanyes de Chulilla, per a qui no vullga escalar.
INCLOU: Guia i Monitor/Animador de Temps Lliure. Allotjament en MP, des del sopar de dissabte fins al desdejuni de diumenge. Assegurança d'assistència en viatge. Material d'animació.
NO INCLOU: Desplaçament, que es farà amb vehicles particulars. L'esmorzar de diumenge, que serà d'entrepà per a l'excursió.
NOTES: : A l'hora de fer la inscripció caldrà triar entre senderisme o escalada per a organitzar els grups. Per a l'activitat d'escalada es comptarà amb la col.laboració especial de la Secció de Muntanya del CEV.INSCRIPCIÓ DATA
Socis: 18,50 € obertes
Simpatitzants: 22 € 19/04