Bicicleta de Muntanya - Senders d'Aventura

27.07.11 Activitats , Carrusel_inicio , Quadre d'Activitats Socials Organitzades , Senders d'aventura

Bicicleta de Muntanya Benvolguts socis. Com molts ja sabeu, al CEV teniem fins fa uns anys, una secció de bicicleta que per diferents raons va anar esvaint-se fins a desapareixer. Com que cada vegada hi ha més gent, més socis, que anem per lliure amb la BTT cada cap de setmana a trepitjar els ja nombrosos itineraris existents a la Comunitat Valenciana, hem pensat reviscolar aquesta activitat per tal de considerar entre tots els interessats la possibilitat de reconstituir una secció de bicis, o de BTT. Els avantatges de pertanyer a la possible secció, serien: -Accés a contractar una assegurança d'accidents. -Intercanvi d'informació actualitzada de tot allò que envolta el món de la bici/BTT, informació de nous itineraris, "tracks", etc. -Organització de la inscripció als nombrosos "raids" que s'organitzen a la Comunitat, com els ja coneguts de La Serranía. Es pot formar un equip que participe en aquestes proves amb el nom del CEV. Aquestes carreres, competitives o no, han pres un notable increment durant els darrers anys, havent-se registrat alguns amb prop de 1000 participants. -Organització d'activitats, viatges, competicions, etc., amb vehicle de suport. -Organització de cursos de mecànica i tot allò que se vos puga acòrrer. Per tal de fer un sondeig entre els possibles interessats en formar part d'aquesta hipotètica nova secció, hem organitzat una activitat de bicis exclusiva per a socis.

Per a participar-hi no caldrà fer cap tipus d'inscripció, només presentar-se en el lloc de la convocatòria, a l'hora assenyalada. Després de l'activitat es convocarà una reunió de tots els assistents i interessats en la qual es debatrà la formació de la Secció de BTT del CEV, amb la informació que calga. A la reunió assistirán directius del CEV per a facilitar la informació institucional que es demane.

EXCURSIÓ:
DATA: 17 de setembre, a les 9'00 hores.
GUIA: Kike Moreno.
LLOC DE CONCENTRACIÓ:Embarcador dels cignes. Parc de Capçalera. València.
ITINERARI: Parc Fluvial del Túria.
DISTÀNCIA:40 km.
DIFICULTAT: Baixa.
MATERIAL ESCAIENT: Bici de muntanya, casc (imprescindible), càmera de recanvi i inflador. Esmorçar i aigua o beguda isotònica.
MATERIAL RECOMANAT:Gafes de sol, guants, maillot i culotte.