Multiactivitat amb els xiquets

26.07.11 Activitats , Carrusel_inicio , Conveni Ajuntament , Muntanya , Quadre d'Activitats Socials Organitzades

Cicle Excursionisme en Família

22 i 23 d'Octubre

Foto: CEV

Després de la bona acceptació que va tindre l'any passat aquesta proposta, enguany tornem al nostre alberg del Sequer, que si bé té l'entrebanc que cal dur la roba de llit, també té els avantatges d'estar dins d'un paratge encisador de muntanya i gaudir de les instal•lacions de multiactivitat. Volem que siga un dia en què pares i fills compartisquen sensacions, fent les mateixes activitats, sentint les mateixes emocions i intercanviant-les després en un dinar amb la resta del grup.

Guies: Equip de guies, monitors i animadors del CEV

PROGRAMA:

Dissabte 22: Recepció de famílies a l'alberg del Sequer. Allotjament en règim de pensió completa. Jocs temàtics, tallers i vetlada.
Diumenge 23: Multiactivitat als voltants de l'alberg, que constarà de tirolina, tir amb arc, escalada, etc... Dinar al mateix alberg.

COMARCA: Els Serrans.
NOTES: Cal dur sac de dormir o roba de llit.

INCLOU: Guia i Monitor/Animador de temps lliure. Allotjament en MP, des del sopar de dissabte fins al desdejuni de diumenge. Assegurança d'assistència en viatge. Material d'animació.
NO INCLOU: Desplaçament, que es farà amb vehicles particulars. L'esmorzar de diumenge, que serà d'entrepà per a l'excursió.

INSCRIPCIÓ DATA
Socis: 18 € obertes
Simpatitzants: 21,50 € 22/09