Descobrir el Patrimoni Natural de la Safor

07.07.11 Activitats , Carrusel_inicio , Conveni Ajuntament , Quadre d'Activitats Socials Organitzades

Cicle Excursionisme en Família

17 i 18 de Setembre

Foto: CEV

La marjal de Gandia, un paisatge natural i cultural. Visita al Centre Espanyol d'Aigüerols de Gandia, Aula de Natura de la Marjal i ruta per l'ullal. Visita al centre d'interpretació ambiental del Paratge Natural Municipal Parpalló-Borrell i ruta pel sender local SLCV79, sender Parpalló-Font del Garrofer.

Guies: Equip de guies, monitors i animadors del CEV

PROGRAMA:

Dissabte 17: Recepció a les 17 h. a l'alberg juvenil de Piles. Presentació i jocs. Taller relacionat amb els paratges naturals de la Safor. Vetlada nocturna.
Diumenge 18: Visita a l'aula de natura de la Marjal de Gandia i recorregut per l'ullal. Pujada en cotxes a La Drova, al centre d'interpretació ambiental Parpalló-Borrel. Ruta senderista per la senda local. Menjar en àrea recreativa de Barx i tornada a València.

COMARCA: La Safor.
HORES DE MARXA: 1'30 h.
DIFICULTAT: **

INCLOU: Guia i Monitor/Animador de temps lliure. Allotjament en MP, des del sopar de dissabte fins al desdejuni de diumenge. Assegurança d'assistència en viatge. Material d'animació.
NO INCLOU: Desplaçament, que es farà amb vehicles particulars. L'esmorzar de diumenge, que serà d'entrepà per a l'excursió.

INSCRIPCIÓ DATA
Socis: 18 € obertes
Simpatitzants: 21,50 € 18/07