Alpuente.

18.05.11 Activitats , Activitats Jardí Botànic , Quadre d'Activitats Socials Organitzades

La Canyada dels Pastors i Savina "La Juana"

11 de JunyInformació i inscripció:

El Centre Excursionista de València i el Jardí Botànict han unit les seues grans passions, la Botànica i l'Excursionisme, mitjançant un conveni de col•laboració.
Tal conveni ha donat lloc a un programa d'excursions, on un guia d'activitats del Centre prepara un itinerari senderista, i un guia botànic de la Universitat explica el món vegetal que ens embolica durant el recorregut.

El Jardi Botànic és l'encarregat de gestionar les reserves i inscripcions, per això cal reservar places telefonant al número 963156806, tots els dies de 10 a 13 hores o mitjançant el formulari d'inscripció que estarà disponible en aquesta secció i a la taquilla del Jardí Botànic, només a partir del primer dia de matrícula.
Una vegada reservada la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bancaixa, al número de compte 2077-0009-91-3101820312. El justificant cal fer-ho arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).


Guia: Rafael Cebrián.
Guia botànic: Antonio Aguilella.

PRIMER DIA MATRICULA: 16 de maig.
PREU: 27€ (dinar a càrrec de cadascú).
EIXIDA: A les 8'00 h. ARRIBADA: A les 20'00 h.

RUTA:L'excursió compagina visites de curta duració i divers contingut cultural amb un recorregut urbà de la part històrica de la villa. Entre tot el que trobarem està la savina "La Juana", dins del catàleg d'arbres monumentals de la Comunitat Valenciana, les petjades dels dinosaures de Corcodilla, documentades amb panells informatius i l'aqüeducte gòtic de Els Arcs datat al s. XV, amb 240 metres de llargària i 13 arcs ogivals. Pel que fa a Alpuente conté rellevants edificis com el castell (BIC), els diferents edificis senyorívols i els museus parleontològic i etnològic.

Grau de dificultat: Baix.
Hores de marxa: 3'5h.