CENTRE DE VACANCES D'ANDORRA

21.04.15 Activitat Sociocultural , Activitats , Carrusel_inicio , Muntanya , Noticies , Quadre d'Activitats Socials Organitzades

Del 16 al 21 d'agost

CEV
CEV

Després de l'èxit del passat any, en què reprenguerem este clàssic de la nostra programació, tornem a Andorra amb el Centre de Vacances. Una opció estiuenca de muntanya, com sempre dirigida als que es resisteixen a utilitzar la tenda durant les seues vacances de muntanya. I no sols tornem a Andorra, també ho fem a l'hotel Himalaia, cadena que ens ofereix la possibilitat de fer uns Centres de Vacances com una finalitat en sí mateix, més que com una alternativa: hotels de màxima qualitat (****), amb coneixements de muntanyisme entre el personal, amb guies entre la seua plantilla i un ambient de muntanya en cada racó; amb equipaments esportius, amb "jakuzzi", sauna, bany turc, gimnàs..., i tot com a complement d'uns dies d'activitats de muntanya envoltats pel marc incomparable de les muntanyes d'Andorra.

RECEPCIÓ DE PARTICIPANTS:

El dia 16 cap a les 19 h., a l'hotel.

DIFICULTAT:

**/***

ACTIVITATS PROGRAMADES:

 • - El Tarter - Salamandras - Cabana Sorda - El Tarter. Pic de la Serrera (2.912 m). La Coma Pedrosa (2942 m). Vall de Sorteny. I a més, visites culturals, temps lliure per a compres o passejades, etc.
 • - Hi ha possibilitat de fer activitats extra com vies ferrates; Caldea; Circuit d'aventura, o d'altres a contractar (rafting, barranquisme, etc.). Els interessats poden informar-se a l'hotel.
 • - El programa podrà modificar-se en raó de les condicions meteorològiques o a criteri dels guies per qüestions de seguretat.
 • Guia:

  PEPE ALFONSO


  CEV


  INCLOU:  • Allotjament en hotel ****, en règim de mitja pensió amb buffet lliure (begudes no incloses, des del sopar del 16 fins al desdejuni del 21 d'agost. Habitacions dobles i triples (sota petició).

  • Accés a jakuzzi, sauna, bany turc i gimnàs.

  • Guies del CEV i d'Himalaia Hotels.

  • Assegurança esportiva vacacional.

  • Activitats programades.


  CEV

  NO INCLOU:

  Trasllats, que es faran en vehicles particulars. Dinars de migdia. Entrades a museus, Caldea, etc.

  CAL PORTAR:

  Equipament i botes de muntanya. Anorac impermeable. Cantimplora. Roba de bany. Crema, barret i ulleres de sol.

  NOTES:

  Les activitats programades estaran dirigides per guies del CEV i d'Himalaia Hotels. A l'hotel es podran adquirir bosses de pic nic per al dinar de migdia.


  REUNIÓ INFORMATIVA PER ALS INSCRITS:

  23 de Juliol a les 20:00 h.


  CEV
  CEV

  INSCRIPCIÓN DATA
  Socis 325 € oberta
  Simpatitzants: 355 € oberta